Klopp

Brand Ambassador Klopp

Gde je najbolje normalno.

Sasvim normalno: Kvalitet kroz timski rad

U fudbalu je kao u stvarnom životu: često su ljudi ti koji prave razliku. Uz pravi timski rad, mogu se postići velike stvari. Niko to ne zna bolje od Jürgen Klopp. Dvostruki FIFA svetski trener godinama uspešno formira pobedničke timove iznova i iznova kroz ciljanu motivaciju zasnovanu na svojoj neobuzdanoj volji i ambiciji. Zato smo kao kompanija postigli gol sa ovim partnerstvom. Svakodnevno težimo ka najboljem uz kontinuirani razvoj, verni motu „Oni koji daju sve od sebe mogu samo da budu bolji“. Činjenica da je „Kloppo“ takođe odrastao u blizini našeg sedišta u Waldachtal čini ga savršenim spojem. Dobrodošli nazad, Jürgen.

Klopp fis

"Partnerstvo sa Fischer-om nije uobičajena saradnja; to je stvar bliska mom srcu. Za mene je to kao povratak kući. Jürgen Klopp"

Jürgen Klopp

#MOTIVACIJA

#INOVACIJA

#TIMSKI DUH

Kralj taktike se susreće sa sigurnim fiksiranjem. Ovo bi mogao biti slogan naše saradnje sa simpatičnim, uspešnim trenerom. Klopp-ovo ime je poznato kod Fischer-a. Njegov otac, Norbert, radio je u Fischer službi na terenu skoro 35 godina sve do 1998, tako da je kompanija odigrala veliku ulogu u Jürgen-ovom detinjstvu. Tokom godina nikada nije izgubio vezu sa Prof. Klaus Fischer, a fudbalska majica koju je potpisao trener visi u kancelariji vlasnika kompanije. Jedna stvar koja im je zajednička je to što im je u pitanju inovativni duh.
Klopp vs Fischer

"Sa svojim uzornim načinom razmišljanja, svojim vrednostima i profesionalnošću, savršeno se uklapa u naš tim, a samim tim i u našu porodicu Fischer."

Prof. Klaus Fischer

Ovo bi vas takođe moglo zanimati:

Tražite inspiraciju?

sc93-delivery-2