Rješenja za majstore zanata

fischer proizvodi

Nudimo Vam širok raspon rješenja za pričvršćivanje na područjima kemijskog čelika i najlona. Također, našim standardnim proizvodima, projektnim rješenjima i posebnim razvojima usmjerenim na kupce, pokrivamo široko područje primjena. To se temelji na našem znanju i iskustvu od preko 60 godina u tehnologiji specijaliziranoj za tiple. Možete se na to osloniti.

Naš online katalog proizvoda.

fischer Sidreni vijak FAZ II

Snažan vijak za najveća opterećenja.

Prvi sidreni vijak na svijetu s promjerom rupe od 6 mm i ETA opcijom 1 za sigurno i pouzdano sidrenje. Promjenjive dubine sidrenja. Omogućava precizniju prilagodbu opterećenjima (M8 - M16). Nova čahurasta matica (M10 i M12) za pričvršćivanje, atraktivnog optičkog dizajna. Odobrenje za šuplje svrdlo i dijamantno svrdlo. Visoka učinkovitost pri vlačnom i radijalnom opterećenju.

Idi na FAZ II paletu.

fischer Pričvršćivanje okvira XSRL

Višenamjenski s višestrukom dubinom sidrenja. Promjer 8, 10 i 14. Fischer sigurnosni vijci dostupni su u verziji od pocinčanog čelika i A4 nehrđajućeg čelika. Dvije različite glave: Upuštena glava Šesterokutna glava

Idi na SXRL paletu.

Pretraga maloprodajnih trgovina

fischer proizvodi zastupljeni su u više od 2000 specijaliziranih trgovina i trgovina građevinskim materijalom u UK. Također, mnoge trgovine metalnom robom raspolažu paletom kvalitetnih fischer proizvoda.
sc93-delivery-1