Rješenja za industriju- OEM

Industrija

Savjeti, proizvodi i provođenje projekata - sve od jednog dobavljača: To je ono za što se Fischer zalaže u partnerskom odnosu sa svojim kupcima u građevinskoj industriji. Neovisno o tome jeste li djelatni u automobilskoj industriji, u sektoru građevinarstva i strojarstva, fasadnog inženjerstva, inženjerstva elektrotehnike i prometa ili u nekom drugom području - Fischer proizvodi i usluge uvijek su i u potpunosti usmjereni na zahtjeve naših kupaca. Za to je potrebno provjerena tehničko, savjetodavno i stručno znanje Fischer tima. Dobijate punu podršku. Nadalje, po potrebi, naši stručnjaci dolaze k Vama na gradilište. Mi smo Vaša pouzdana kontakt osoba, bilo da trebate savjet za određivanje građevinskog materijala, oblik tiple, rješenje za pričvršćivanje, odobrenja ili izvođenje građenja. A kad je to potrebno, naši stručnjaci smisle i posebna rješenja.

Naša cjelokupna usluga, kako fischer to podrazumijeva, uključuje i razmatranje komercijalnih poslova: fischer Vam nudi sigurna i ekonomična rješenja. Na taj način, fischer "dodanu vrijednost" šalje Vama kao svom industrijskom partneru:

 • Cjelovita podrška u svim fazama projekta.
 • Iscrpno savjetovanje.
 • Razvijanje pojedinačnih posebnih rješenja.
 • Razmatranje učinkovitosti.

OEM (original equipment manufacturer - proizvođač originalne opreme)

Širok Fischerov asortiman obuhvaća gotovo 14.000 proizvoda za pričvršćivanje: to čini idealan temelj za pružanje profesionalne podrške i opskrbu Vama kao našim kupacima. Opskurbljujemo Vas s pojedinačnim proizvodima ili cijelim sustavima, neovisno o sektoru iz kojeg dolazite. Također,kao Vaš partner, rado razvijamo posebne proizvode koji su točno prilagođeni Vašim zahtjevima. Isto ćemo tako rado za Vas osmisliti individualna rješenja za ambalažu prilagođenu Vašim potrebama. Na Vama je samo da navedete vrstu i broj željenih proizvoda, a mi pripremamo ambalažu za Vas - na zahtjev i s oznakom Vaše vlastite robne marke.

Važno nam je da ste u dobrim rukama kad se radi o posebnim zahtjevima. Mi možemo pronaći odgovarajuće rješenje za sve zahtjeve:

 • Izbor od skoro 14.000 proizvoda.
 • Sigurna i isplativa rješenja za pričvršćivanje.
 • Specijalizirana proizvodnja kao i projekti korporativnog razvoja.
 • Individualno pakiranje kao i s oznakom
 • Vaše vlastite robne marke.
Idi na online katalog proizvoda

Servis/Usluga

Od A kao anker (sidro) do z kao zona kompresije: Fischer usluga je cjelovita. Želimo biti uz Vas kroz svaku fazu Vašeg projekta nudeći Vam savjete i pomoć. To započinje projektiranjem u kojem Vam pružamo podršku pomoću našeg računalnog programa za projektiranje FIXPERIENCE koji je jednostavan i prilagođen korisniku.
Osim toga, stručno Vas savjetujemo po svim pitanjima vezanim za statičke analize, izmjere i gradnju - čak i na licu mjesta tijekom ispitivanja ekstrakcije.

Dajemo Vam dobro osmišljene savjete i preporuke, a s predloženim rješenjima uvijek uzimamo u obzir i ekonomske aspekte. Ako ne možete napredovati s uobičajenim rješenjima za pričvršćivanje, mi Vam pomažemo s našim specijaliziranim proizvodima.

Možete se pouzdati u našu cjelovitu uslugu:

 • Podrška tijekom projektiranja i provedbe projekta sidrenja.
 • Stručni pristupi u pitanjima sigurnosti i učinkovitosti.
 • Savjeti i dostava na gradilište.
 • Testovi ekstrakcije Po potrebi, individualni pristupi s posebnim rješenjima.
sc93-delivery-1