Rješenja za maloprodajne trgovce

Korisnička služba unutar prodajnog ureda i prodajne službe

Stručni savjet putem telefona

Vaše kontakt-osobe stoje Vam na raspolaganju za sva pitanja u vezi prodaje te nude pouzdane i stručne savjete

Tehnički savjet putem telefona

Za svoje kupce također smo pouzdani kontakt-partneri kada je riječ o građevinskim materijalima, opterećenjima, mjerenjima tipli, sidrenjima, odobrenjima ili ugradnji spojnih elemenata.

... i na gradilištu

Naši inženjeri stoje Vam na usluzi na terenu i pomažu da sve pričvrstite na profesionalan način. Ispitivanja vlačne čvrstoće i ispitivanje pričvršćenja na licu mjesta daju dodatnu sigurnost.

Naručite uslugu dostave

Pregled fischer prodavača

fischer proizvodi su zastupljeni u Njemačkoj u više od 5000 specijaliziranih trgovina i trgovina građevinskim materijalom. Mnoge „Uradi sam“ trgovine također raspolažu kvalitetnim fischer asortimanima.

Ovdje ćete pronaći naše prodavače:

nexMart - Portal za naručivanje namijenjen trgovcima

Kao prodavač, možete lako i povoljno naručiti željene Fischer proizvode na nexMartu (365 dana u godini, 24 sata). Jednostavno se prijavite putem Vašeg korisničkog broja i izravno naručite.

Dostava / Isporuka

Vi naručujete, a mi isporučujemo tamo gdje Vi i Vaši kupci to želite - štedeći vrijeme za radove na gradilištu, izravno u radionicu ili u Vašu trgovinu

Uvjeti isporuke

Ovako svi trendovi i inovacije dolaze k Vama. Ovdje ćete pronaći različite Fischer usluge i kako možete uštedjeti na troškovima dostave.

Idi na naše Uvjete isporuke
sc93-delivery-2